Autorijbewijs Service Nederland

Behaal supersnel het autorijbewijs in 5 of 10 dagen!

Heb je enkele dagen vrij en wil je graag met spoed in een rijleskamp je auto rijbewijs halen? Ben je op zoek naar een spoed rijopleiding voor het auto rijbewijs waar je alle autorijlessen in een 5 daagse of 10 daagse auto spoedrijopleiding kunt volgen? Heb je vanwege je nieuwe baan snel je rijbewijs B nodig en zoek je met spoed naar een goede en betaalbare autorijschool ? Je hoeft nu niet meer verder te zoeken!

Autorijbewijs Service Nederland geeft je snel antwoord op alle vragen en biedt een auto spoed rijopleiding op maat aan met een onbeperkte examengarantie van 12 maanden en tevens met de beste theoriecursus inclusief garantie. Vanwege de compactheid en de intensieve werkwijze van deze snelste vorm van spoed autorijlessen krijg je alle onderdelen van het autorijden snel onder de knie, heb je minder auto rijlessen nodig en ben je optimaal voorbereid voor je rijexamen bij het CBR om de eerste keer te kunnen slagen voor je autorijbewijs.

Autorijbewijs Service Nederland biedt jouw een op maat afgestemde spoedcursus autorijlessen vanuit Almere, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht of Zoetermeer met de mogelijkheid om je auto rijbewijs reeds in een 5 daagse of in een 10 daagse spoedrijopleiding overal zeer snel te halen!

Autorijbewijs Service Nederland

Werkwijze autorijbewijskamp

Deze spoedcursus voor het autorijbewijs is voor iedereen die 16,5 jaar en ouder is en in het bezit is van een geldig theorie certificaat voordat deze aan de opleidingsdagen gaat beginnen. Dit is de beste en snelste wijze om met spoed en voordelig je autorijbewijs te halen waarbij het rijexamen vanaf 17 jaar kan worden gevolgd!

De spoedopleiding voor de auto bestaat uit drie gedeelten, te weten:

  1. De rijtest
  2. De opleidingsdagen
  3. Het CBR praktijk examen

1. De auto rijtest

Om in te schatten binnen hoeveel lesdagen je de autorijopleiding kunt volgen, wordt er gestart met een rijtest voor deze spoedopleiding voor de personenauto. De kosten van deze 75 minuten durende rijtest bedragen € 69,00 en is vrijblijvend. Er wordt gekeken hoe je feeling is voor het voor het auto rijden, hoe je technische aanleg is, hoeveel autorijlessen je nodig hebt, binnen hoeveel dagen je het auto rijbewijs kunt halen en wat de totale kosten zullen gaan bedragen.

Autorijbewijs Service Nederland

2. De opleidingsdagen en Tussentijdse Toets.

Je kunt vanzelfsprekend vervolgens zelf aangeven wanneer je tijd vrij hebt om deze rijopleiding te kunnen volgen. Autorijbewijs Service Nederland zoekt samen met jouw, indien mogelijk, in de gewenste periode een praktijkexamendatum B bij het CBR. De rijlesdagen worden dan zodanig ingepland dat je direct na de 5 daagse of 10 daagse spoedrijopleiding voor het autorijbewijs vanuit Almere, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht of Zoetermeer aansluitend kunt afrijden voor je praktijk rijexamen. Naar wens kan je ook een Tussentijdse Toets apart bijkopen, dit is een proefexamen met een CBR examinator die na enkele lesdagen kijkt hoever je reeds bent gevorderd en waarbij je vrijstelling kunt krijgen voor de bijzondere manoeuvres. De prijzen van deze snelcursus autorijbewijs zijn vanaf € 895,00 inclusief 10 autorijlessen van 50 minuten en het praktijkexamen met een onbeperkte examengarantie van 12 maanden.

3. Het CBR praktijk examen

Voor het laatste gedeelte van je rijopleiding, het praktijk rijexamen, geeft Autorijbewijs Service Nederland jouw de zekerheid dat je goed bent voorbereid om in één keer te kunnen slagen voor je rijbewijs. Dat bewijst onze ruim 35 jarige ervaring en ons hoge slagingspercentage! Mocht je desondanks de pech hebben met een negatief resultaat, kan je gebruik maken van de onbeperkte examengarantie van 12 maanden. Wij betalen dan je nieuwe CBR rijexamen waardoor je veel geld kan besparen en ruimte over hebt om nog wat extra rijlessen te nemen. Deze examengarantie zorgt ervoor dat je weer spoedig met voorrang kunt afrijden voor je nieuwe rijexamen.