Autorijbewijs Service Nederland

Test je rijvaardigheid met de vrijblijvende rijtest!

Welke autorijopleiding past het beste bij mij? Hoeveel autorijlessen heb ik nodig en hoe snel kan ik mijn autorijbewijs halen? Wat gaan de totale kosten bedragen? Wanneer kan ik afrijden voor mijn praktijk rijexamen B? Krijg ik altijd een vaste rijinstructeur?

Autorijbewijs Service Nederland zal op al deze vragen tijdens en na afloop van de rijtest antwoord geven. Tijdens de 75 minuten durende vrijblijvende rijtest wordt door je vaste rijinstructeur gekeken hoe je feeling en aanleg is voor het rijden, wat je rijtechnisch al beheerst, wat je leersnelheid is en hoe je individuele prestaties zijn. Je word bij de rijtest thuis opgehaald.

Het voordeel van de rijtest is dat je snel weet hoeveel autorijlessen je nodig hebt en wat de kosten van de rijopleiding gaat bedragen. Als je een versnelde autorijopleiding op maat wenst te volgen binnen 10 dagen of in 2 tot 8 weken word het rijexamen direct voor je gereserveerd en weet je vooraf hoelang de spoedcursus autorijlessen vanuit de regio Almere, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht of Zoetermeer gaat duren. Je weet dus direct waar je aan toe bent en waardoor al je vragen verder worden beantwoord.

Autorijbewijs Service Nederland

Het komt er op neer dat wij je een rijopleiding op maat voor het autorijbewijs aanbieden, en dat scheelt je veel tijd en geld. Optimaal, voor jouw persoonlijk samengesteld en voorzien van een onbeperkte examengarantie van 12 maanden en de beste theoriecursus met examengarantie! Op deze manier kan je eventueel versneld afrijden en goedkoop je rijbewijs halen.

Voor meer informatie: lees de auto rijbewijs F.A.Q. of meld je nu aan voor de vrijblijvende autorijbewijs rijtest. Wanneer je door Autorijbewijs Service Nederland gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel mij terug button of vul het contactformulier in!

De kosten

De kosten van de 1,5 uur durende rijtest voor de auto zijn € 69,00