Autorijbewijs Service Nederland

Autorijbewijs Service Nederland FAQ

Wat kost een vrijblijvende rijtest voor de auto?

De rijtest voor het autorijbewijs kost € 69,00 en duurt 75 minuten. De rijtest is altijd vrijblijvend en hiervoor heb je geen theoriecertificaat nodig. Bij deze rijtest word gekeken hoe je aanleg is voor het autorijden, hoeveel rijlessen je nodig hebt en wat de kosten van de rijopleiding gaan bedragen. Hierdoor weet je hoe lang de opleiding gaat duren en wanneer je het praktijk examen kunt gaan doen, maatwerk dus!

Hoe lang is mijn theoriecertificaat geldig?

Je kunt het theoriecertificaat halen als je 16 jaar bent. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Hoe snel kan ik mijn autorijbewijs halen?

Bij Autorijbewijs Service Nederland kan je zelf aangeven hoe snel je het autorijbewijs wilt gaan halen. Je kunt het rijbewijs halen op een wijze waarbij je zelf het tempo bepaalt, en kan je ook een snelcursus autorijlessen volgen voor je autorijbewijs in 2 tot 10 weken in de regio Almere, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht of Zoetermeer! Tevens is het reeds mogelijk een spoedcursus auto rijbewijs te volgen in een week tot 10 dagen met aansluitend het praktijk examen. Zo kan je snel starten en spoedig daarna zelf gaan rijden met je autorijbewijs!

Met welke lesauto word er gereden?

De rijlessen worden gegeven in een nieuwe VW Golf 7 of een VW Polo voorzien van alle gemakken.

Krijg ik altijd dezelfde rijinstructeur?

Ja. Het is belangrijk om je rijopleiding te volgen bij een vaste en deskundige rijinstructeur waarbij jij je op je gemak voelt en die jou zo goed mogelijk voorbereid voor je rij examen.

Wat heb ik nodig als ik praktijk examen ga doen?

Je mag al vanaf 17 jaar deelnemen aan het praktijkexamen.

Wat kost een complete rijopleiding?

Het autorijbewijs kan bij Autorijbewijs Service Nederland reeds worden behaald vanaf € 895,00 inclusief 10 rijlessen van 50 minuten en het praktijkexamen met onbeperkte examengarantie van 12 maanden. Na afloop van de rijtest weet je dus precies wat de totale kosten van de rijopleiding zijn en waar je aan toe bent. Zo voorkom je verrassingen achteraf. Betaling kan geschieden per bank.

Wat kost een losse autorijles?

De losse rijlessen kosten € 46,00 per 50 minuten. Neem je echter een rijlespakket op maat zijn de rijlessen altijd voordeliger.

Hoe lang duren de autorijlessen?

De autorijlessen duren 50 minuten en kunnen ook in lesblokken gegeven worden.

Wat houdt de Examengarantie in?

Het kan gebeuren dat op het rijexamen blijkt dat je helaas je dag niet hebt. Doordat Autorijbewijs Service Nederland de autorijopleiding standaard aanbiedt met een onbeperkte examengarantie kun je dus altijd met een gerust hart op herexamen gaan en kom je niet meer voor vervelende verrassingen te staan. Op deze wijze heb je ruimte over om wat extra rijlessen te nemen die de instructeur je adviseert. De examengarantie is 12 maanden geldig en gaat in bij de eerste rijles.

Kan ik bij Autorijbewijs Service Nederland overal meteen van start?

Ja, je kunt direct bij Autorijbewijs Service Nederland overal van start met een vrijblijvende rijtest en spoedig gaan starten met de rijopleiding. Hierdoor kun je tevens op korte termijn je spoedopleiding autorijbewijs volgen bij jouw in de buurt vanuit Almere, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht of Zoetermeer en helpen we je vanaf het eerste contact met het zo snel en goedkoop mogelijk halen van je auto rijbewijs. Woon je ver buiten het CBR gebied kan het worden aangeraden om te starten vanaf een centraal punt.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik autorijles krijg?

Ja, de autolessen worden in overleg tussen jou en de rijinstructeur ingepland, je kunt rijlessen wanneer het jou het beste uitkomt zodat je eventueel een snelcursus auto rijbewijs op maat kunt volgen.