Autorijbewijs Service Nederland

Behaal snel het autorijbewijs in 2 tot 8 weken!

Autorijbewijs Service Nederland biedt naast de normale autorijopleiding ook de spoedrijopleiding voor het autorijbewijs aan. Deze spoedopleiding met autorijlessen in 2 tot weken is erg populair omdat de mogelijkheid bestaat om in een korte periode snel het autorijbewijs te halen.

Tijdens deze snelcursus autorijbewijs krijg je op een intensievere wijze rijles, doordat de autorijlessen korter op elkaar gepland zijn. Je leert veel meer in een kortere periode. Dat scheelt je tijd en geld. De Tussentijdse Toets en het praktijkrijexamen word ook bij aanvang van de cursus voor je gereserveerd. De spoedcursus autorijbewijs binnen 2-8 weken kan je volgen vanuit de regio’s Almere, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht of Zoetermeer. Iedere spoedrijopleiding voor het auto rijbewijs begint met een vrijblijvende rijtest, waarvan de kosten € 69,00 bedragen. Bij deze proefles maak je kennis met jouw vaste rijinstructeur, hij zal kijken hoe je aanleg en leersnelheid is voor het auto rijden en hoeveel autorijlessen je nodig hebt om de eerste keer te kunnen slagen voor je autorijbewijs. Na de rijtest weet je dan ook hoe snel je kunt afrijden voor het rijexamen B en wat de kosten van de cursus zijn. Op deze manier levert Autorijbewijs Service Nederland uitstekend maatwerk met een hoog slagingspercentage en weet je snel waar je aan toe bent. Start nog deze week!

Autorijbewijs Service Nederland

Bij een auto rijopleiding die korter duurt dan 1 maand is het wel van belang dat je vooraf je theoriecertificaat B al in bezit hebt. Als je ver buiten de examenregio woont, adviseren wij je tevens om vanaf een centraal punt te vertrekken en te eindigen. Hierdoor voorkom je dat je 20% van je lestijd onnodig verloren gaat, waarmee je al snel vele euro’s kunt besparen. Autorijbewijs Service Nederland streeft ernaar dat je de eerste keer slaagt voor je auto rijbewijs. Mocht je onverhoopt je dag niet hebben kan je na aanvang van de rijopleiding gebruik maken van onze onbeperkte examengarantie van 12 maanden. Wij betalen voor jouw het nieuwe herexamen zodat je zelf extra ruimte over hebt om de geadviseerde rijlessen te nemen.